Wasps JEUGD rugbyshirt bestellen
Nieuws - 2014-2015
woensdag, 19 november 2014 16:20
shirt

Wasps rugbyshirt bestellen. Speciaal voor de JEUGD. (Maar senioren en iedereen die belangstelling heeft mag het shirt ook bestellen)
Prijs jeugd: 35,- euro (4XS tm XS)
Prijs senioren 45,- euro (S tm 3XL)
Op woensdag 26 november van 19.00 uur t.m 20.30 uur en vrijdag 28 november van 19.00 uur t.m 22.30 uur kan worden gepast in het clubhuis. De club zal de shirts bestellen op maandag 1 december. Dus je dient voor 1 december te bestellen via de lijst die in het clubhuis komt te hangen of door een mail te sturen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (naam, maat EN telefoonnummer)

PAS OP, IN DE LOOP VAN 2015 WORDEN DE SENIOREN SHIRTS BESTELD (ZELDE KLEUREN MAAR DAN GESTREEPT). DAAR KAN DAN OOK WEER OP INGETEKEND WORDEN !

 
Nog meer foto's TBM dag 8 november 2014
Teams - Jeugd
maandag, 17 november 2014 16:33

Klik hier

 
Kroegentocht
Nieuws - 2014-2015
woensdag, 05 november 2014 13:15

De jaarlijkse kroegentocht zal dit jaar op vrijdag 28 november worden gehouden na de training.

De inschrijflijst hangt in het clubhuis, maar met een mailtje naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  kan je je ook inschrijven.

Natuurlijk zorgen we weer voor een mooi T-shirt. Graag horen we dan ook welke maat je wilt hebben. 

 
Veldreklame
Bestuur - Bestuur
woensdag, 05 november 2014 16:03

Veldreklame

De Wasps groeien weer, steeds meer jeugd en de seniorenteams zijn weer goed gevuld. Om nog verder te kunnen groeien, het rugby te verbeteren en meer bekendheid te krijgen hebben wij financien nodig. Veldreklame is een win - win oplossing voor zowel de Wasps als de adverteerder. Wij krijgen financien en kunnen groeien en dit helpt de adverteerder meer naamsbekendheid te genereren. De Wasps vraagt iedereen om mee te helpen zoeken naar adverteerders. Je kunt zelf adverteren maar wellicht ken je ook mensen / bedrijven die ons graag willen helpen.

Dit is ons voorstel:

Lees meer...
 
Lid worden

postkaart_wasps_zoekt_leden

Je bent van harte welkom op een van onze trainingen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of juist nog helemaal niet. Hoe gaat het in z'n werk? Neem je sportspullen, voetbalschoenen en stevig shirtje en broek mee en meld je bij een van de trainers.

Promotiefilmpje !!!

Rugby instructie filmpje !!!

Download hier een beginners brochure

De spelregels (uitgebreid)

Klik hier voor het inschrijfformilier

Klik hier voor de vrijwilligersenquete

 

 

Lees meer...