Vrienden van The Wasps

Wie zijn wij?

De Nijmeegse rugbyclub The Wasps bestaat in 2016 al weer 45 jaar. In al die jaren hebben vele honderden, misschien wel duizenden mannen en vrouwen contact gehad met de club, meestal als speler, maar ook op andere manieren, bijvoorbeeld als deelnemer aan de jaarlijkse Wasps-wintersportvakanties. Veel van hen hebben goede herinneringen aan The Wasps en willen graag betrokken blijven bij de club. Maar behalve een niet-spelend lidmaatschap konden ze niet echt terecht bij de club.

Dat heeft ertoe geleid dat een aantal (oud-)leden in de zomer van 2015 de koppen bij elkaar heeft gestoken en – in overleg met bestuur – heeft besloten tot de oprichting van deze Vereniging Vrienden van The Wasps. Om al die sympathisanten van de rugbysport in het algemeen en van The Wasps in het bijzonder een plek te geven.

Lid worden?

Wilt u ook lid worden van de Vrienden van, dat kan uiteraard en daar zijn wij als club uiteraard ontzettend blij mee. Elke Vriend van The Wasps is natuurlijk ook een beetje Wasp, of je nou gespeeld of niet gespeeld hebt. Voor meer info over lid worden en andere informatie verwijzen we u door naar de website van de Vrienden van: www.wasps-vrienden.nl

Ook kunt u via Facebook op de hoogte van onze hen blijven: www.facebook.com/vriendenvandewasps