Nieuws

Op deze pagina een verzameling van de belangrijkste nieuwsberichten. Veel meer nieuws kun je vinden op onze Facebook pagina en de diverse Instagram pagina's per team. Maar ook veel nieuws in onze periodieke digitale nieuwsbrief DigiBuzz welke via de e-mail aan onze leden en relaties wordt toegezonden.. Klik hier om die nieuwsbrieven in te zien.

16 januari 2021 - Sneeuw op De Biezen

15 januari 2021 - Nieuwste aanwinst in de gym

Vandaag is een nieuw power rack in de gym geïnstalleerd. Ook hebben we een 140 kg olympische halter aangeschaft. Nu maar hopen dat we snel weer gebruik van de gym kunnen maken...

9 januari 2021 - De jeugd is weer begonnen.

Vorige week woensdag is onze jeugd weer begonnen met trainen. Afgelopen zaterdag werd er door de u16 op een bevroren veld aan de conditie gewerkt. Bikkels !

3 januari 2021 - Nog geen herstart Ereklasse

De ereklasse gaat voorlopig niet opnieuw van start. Ondanks dat de overheid en NOC-NSF de mogelijkheid bieden aan alle topsport competities om weer van start te gaan hebben de ereklasseclubs (dames en heren) besloten niet voor eind maart weer te beginnen. Zowel vanuit gezondheidsoogpunt, organisatie als kosten persepctief is een start op korte termijn voor rugby niet verantwoord. Half februari zal er opnieuw overleg plaatsvinden.

1 januari 2021 - Nieuwjaarswens

19 december 2020

Kerstbingo levert ruim ruim €1.000,- op voor de club. Mooie meevaller nu het clubhuis gesloten is.18 december 2020 - Kersttraining

Jeugd sluit het 2020 trainingsjaar af met een speciale kersttraining.

1 oktober 2020

Bericht van onze Fysio De Oversteek

1 oktober 2021

Wij bedanken onze referees !!!

25 september 2020

Burgemeester Bruls heeft op vrijdag 25 september 2020 onze nieuwe accommodatie officieel geopend.

1 september 2020

1 september 2020

Het langste lijntje

April 2020

De afgelopen weken zijn er erg veel creatieve filmpjes met de mooiste passes gemaakt. Naast de Jeugd hebben er veel Senioren, LadyWasps, Trainers, Oldies, Bestuursleden en zelfs een aantal Sponsoren meegedaan. Echt fantastisch, heel erg dank voor jullie input #Samensterk!

Jullie kunsten hebben wij vervolgens zo gemonteerd dat we als NRC the Wasps elkaar de bal toespelen in ons ‘langste lijntje ooit’. Ondanks dat we door de Corona uitbraak op afstand leven, blijven we toch verbonden: #StayConnected.

Rugby Nederland daagt alle clubs uit: geef de bal door! Zo maken we de langste lijn ooit door heel Nederland. Wij werden genomineerd door RC the Bassets. Dit zijn de passes van Nijmeegse rugbyclub The Wasps, die brengen de totaal stand tot nu op 1793 passes. Wie neemt de bal van ons over?

Coronaregels voor The Wasps

Aug 2020

Het seizoen is weer begonnen. Afgelopen woensdag de eerste trainingen op de Biezen, onze prachtige nieuwe accommodatie. Laten we er met z’n allen een fantastisch seizoen van maken.

Maar… er zijn toch wat zaken die we met elkaar moeten afspreken. We leven in een vervelende periode op dit moment. Het corona virus is nog niet weg en dreigt zelfs weer heftiger te worden. De overheid heeft ons regels gegeven die we na moeten leven. We willen geen boetes voor onze leden, geen boetes voor de club en zeker geen besmettingen in onze club. Vandaar een aantal afspraken die wij met jullie maken op een rijtje gezet:

1. Algemeen

o Voorafgaand en na afloop van de training houd je 1,5 meter afstand van elkaar, zowel op als buiten het veld.

2. Clubhuis

o Iedereen houdt 1,5 meter afstand, ook in de gangen.

o We gaan allemaal zitten.

o We laten de tafels, stoelen en krukken staan op 1,5 meter afstand !

3. Kleedkamers

o We vragen iedereen om thuis om te kleden en te douchen

o Als het niet anders kan dan kun je gebruik maken van de kleedkamer/douche.

o Houd 1,5 meter afstand in de kleedkamer en de douche

o Maak na afloop de doucheruimte en de kleedkamer goed schoon

4. Fitnessruimte

o Maak na gebruik van een apparaat het telkens schoon

o Zorg voor goede ventilatie, zet o.a. de buitendeur helemaal open tijdens gebruik. En na gebruik weer sluiten.

5. Terras

o We zetten ook tafels en stoelen buiten neer. Maak daar gebruik van.

o En denk ook hier aan de 1,5 meter en we gaan allemaal zitten.

Denk eraan je doet het voor jezelf, je team, de club en voor alle mensen om je heen.