Open Trainingen

September en april Gratis Open Trainingsmaanden Give Rugby a Try!!!!! 😉

Welkom bij The Wasps, DE rugbyclub van Nijmegen! September en april staan bij ons in het teken van de gratis Open Trainingsmaand. Voor iedereen die een keer de sport wil uitproberen is dit DE kans om mee te maken wat rugby is. Er is voor iedereen plek: dames, heren en jeugd. Aan jou de keus of je één, twee, vier keer of de hele maand mee wil doen: het is geheel vrijblijvend dus je mag zelf bepalen hoe vaak en wanneer je komt.

Wanneer kan ik komen?

Elke woensdag en vrijdag ben je welkom om te genieten van de mooiste sport ter wereld. Ben je onder de 18? Dan train je met leeftijdsgenoten. Ben je boven de 18? Dan ben je senior. We hebben een dames en twee herenteams. Liever geen tackels? Dan is touch rugby misschien wel wat voor jou! Voor een proeftraining of meer info stuur dan een mail naar jeugd@wasps.nl of voor senioren naar info@wasps.nl.

Zie voor de trainingstijden: Lid worden / Trainingstijden.

Heb ik ervaring nodig?

Nee, helemaal niet. Het enige wat je nodig hebt zijn je sportspullen, je (voetbal)schoenen en een bitje. Er zijn kleedkamers aanwezig waar je kunt omkleden en kan douchen. Rugby is een sport waar iedereen aan mee kan doen of je nu klein, groot, langzaam, snel, 7 jaar of 37 bent, in rugby, there is a position for everyone.

Dames Introductie trainingen

Bij de dames zijn er tijdens de open trainingsmaanden speciale introductie trainingen! Hierbij maak je samen met andere nieuwsgierigen kennis met de rugbysport. Dit gebeurt op een laagdrempelige manier, met aandacht voor de verschillende onderdelen en skills van de sport zoals de bal passen, een ruck opzetten, line outs en kicks. Deze trainingen vinden plaats op woensdagen van 20:00 tot 21:30. Meer info en aanmelden kan via Info@wasps.nl
Touch!

Naast de Gratis Open Trainingsmaanden NRC The Wasps ook een touch rugby team. Touch rugby is een snelle en toegankelijke vorm van rugby. Er is geen fysiek contact zoals scrums, lineouts en dergelijk. In plaats van tackels wordt er gebruik gemaakt van een zogenoemde touch op de tegenstander. Deze plaatst de bal alsof hij of zij getackeld zou zijn, waarop het spel net als bij het reguliere rugby door kan gaan.

Lijkt het je wat? De touch’ers trainen om de week. Kom dus vrijdags een keer mee doen van 20:00 tot 21:00. Voor de exacte data en meer info, mail naar touch@wasps.nl