Inschrijven en contributie

Lijkt rugby jou een leuke sport? Doe een keer mee!

Je bent van harte welkom op een van onze trainingen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of juist nog helemaal niet.

Hoe gaat het in z’n werk? Wil je je opgeven om een keer mee te trainen of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar jeugd@wasps.nl voor jeugd (tot 18 jaar) en naar info@wasps.nl voor de senioren, dames en heren. Voor de training zijn schoenen met noppen (voetbalschoenen), een stevig shirtje en broekje voldoende. In het clubhuis kun je eventueel een bitje kopen. 

Zie voor de trainingsdagen en -tijden - Lid worden  >  Trainingstijden - op deze website.  

Contributie

De contributie wordt automatisch afgeschreven. Van de contributie moeten wij een vast bedrag betalen aan Rugby Nederland, de rugbybond. Dit bedrag is verschillend voor jeugd en senioren. Wij betalen dit bedrag voor het hele jaar, dus ook als je gedurende het seizoen lid wordt. Wanneer je na aanvang van het seizoen (1 juli) inschrijft, zal het deel van de contributie dat naar de vereniging gaat worden aangepast aan de lengte van het resterende seizoen. 

Wil je niet dat de contributie in één keer automatisch wordt geïncasseerd? Stuur dan een e-mail aan penningmeester@wasps.nl. Je krijgt dan de mogelijkheid om de contributie in maximaal drie achtereenvolgende maanden  af te laten schrijven.

De contributie voor seizoen 2023/2024  is vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van maandag 18 september 2023.

Als het formulier is verstuurd, krijg je direct een e-mail ter bevestiging dat het insturen goed is gegaan. Enkele dagen hierna krijg je een email ter bevestiging dat de inschrijving is verwerkt en je eventueel je pasfoto nog moet aanleveren. Hieronder zie je het online inschrijfformulier. Mocht het niet lukken mail dan naar secretaris@wasps.nl

Wijzigingen

Als je je lidmaatschap wil wijzigen of opzeggen, stuur dan een e-mail aan secretaris@wasps.nl. Wij hanteren een opzegtermijn van 2 maanden.

Privacy Statement

De ingevoerde gegevens worden opgeslagen in E-rugby, de centrale database  voor de rugby  ledenadministratie. De gegevens van onze spelers zijn afgeschermd voor andere verenigingen. Binnen NRC The Wasps hebben enkele bestuurs- en stafleden toegang maar alleen tot die gegevens die zij voor de uitvoering van hun functie benodigd hebben. 

E-mailadressen en telefoonnummers gebruiken we naast de standaard ledenadministratie, voor de clubcommunicatie, de communicatie in de Whatsapp-groep(en) van je team en de tooling ter ondersteuning van de wedstrijd- en trainingsinformatie. 

Meer informatie over het gebruik van uw gegevens verwijzen we naar onze privacy policy > Clubinfo > Privacy Policy.