Linkjes


Rugby Nederland (RN), voorheen Nederlandse Rugby Bond (NRB) is in 1932 opgericht en draagt oa. zorg voor de rugby union competitie en de nationale rugby selecties (15's & 7's) in Nederland.

Rugby Nederland is aangesloten bij Rugby Europe en World Rugby. Nederlandse rugby selecties nemen deel aan Europese Kampioenschappen. De laatste keer dat Nederland deelnam aan een World Rugby toernooi, was in 2016.


NRC The Wasps is aangesloten bij Rugby Nederland.

www.rugby.nl


Rugby Academy Oost (RAO) is het Regionale Training Centrum van Rugby Nederland waar rugbytalenten van oa. The Wasps na selectie naartoe kunnen om school en Topsport te combineren.

De RAO biedt talentvolle jeugdspelers (m/j) de kans zich te ontwikkelen tot topsporters die een nationale of internationale rugbycarrière najagen. De RAO is in samenwerking met Rugby Nederland en NOC*NSF, een van de zes exclusieve rugby-opleidingen voor jonge talenten.


Rugby Academy Oost

De Vereniging Vrienden van The Wasps is er voor iedereen die de rugbysport in Nijmegen een warm hart toedraagt. Zij ondersteunen de rugbysport in het algemeen en de Nijmeegse Rugby Club The Wasps in het bijzonder. Maar zij willen vooral een platform zijn voor alle mensen die zich thuisvoelen bij de rugbysport, een plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten. Mensen van 'vroeger', mensen van nu, ouders van jeugdleden, mannen, vrouwen, iedereen is welkom bij de Vrienden van The Wasps.

Vrienden van de Wasps

In de clubshop van the Wasps is een mooi aanbod van diverse Wasps-artikelen waaronder; beanies, sokken, tassen én ons lustrum shirt.

www.canterbury.nl