Open Trainingen

OPEN TRAININGSMAANDEN

Bij NRC The Wasps staan april en september in het teken van de gratis OPEN TRAININGSMAAND. Voor iedereen die een keer de sport wil uitproberen; dit is je kans om mee te maken wat rugby is. Dames, heren en jeugd, iedereen is welkom. Aan jou de keus of je één, twee, vier keer of de hele maand mee wil doen, het is geheel vrijblijvend dus je mag zelf bepalen hoe vaak en wanneer je komt.

Wanneer kan ik komen?

Als senior (18+) ben je in deze maanden op dinsdag en vrijdag van harte welkom. Ben je onder de 18? Dan train je met leeftijdsgenoten om te genieten van de mooiste sport ter wereld. Kijk voor je leeftijdsgroep onder trainingstijden op onze website. We hebben een dames- en twee herenteams. Onze jeugd heeft diverse leeftijdsgroepen, er is dus zeker ook een plekje voor JOU!

Wil je liever niet tackelen, voor 18+ is touch rugby of walking rugby misschien dan wel wat voor jou?! Voor een proeftraining of andere vragen kun je een mailtje sturen naar jeugd@wasps.nl of voor de senioren naar info@wasps.nl.

Heb ik ervaring nodig?

Nee, helemaal niet. Het enige wat je nodig hebt zijn een stevig shirt en broekje, schoenen met noppen (voetbal) en een bitje. Er zijn kleedkamers waar je kunt omkleden en douchen. Rugby is een sport voor iedereen of je nu klein, groot, langzaam, snel, 7 of 37 jaar bent. In rugby is voor iedereen een positie.

Is het geen april of september en wil je toch graag een keer proeftrainen? Dat kan altijd, je mag (gratis) 3 keer meetrainen om te kijken of rugby wat voor je is. Meld je via info@wasps.nl (senioren) of jeugd@wasps.nl (jonger dan 18 jaar).

Extra Introductietrainingen Senioren 2022-2023

Elke eerste dinsdag van de maand is er standaard een introductietraining bij het heren en damesteam van The Wasps. De trainers houden dan extra rekening met minder ervaren spelers, een ideaal instapmoment dus! Je bent welkom om dan mee te trainen en te kijken of rugby wat voor jou is!

Introductietrainingen senioren seizoen 2022-2023

  • Dinsdag 4 oktober

  • Dinsdag 1 november

  • Dinsdag 6 december

  • Dinsdag 10 januari

  • Dinsdag 7 februari

  • Dinsdag 7 maart

  • Dinsdag 4 april

  • Dinsdag 2 mei

Dit zijn de voorlopige data. Meld je aan voor een introductietraining via info@wasps.nl en hoor gelijk of de training doorgaat op de aangegeven datum.