Open Trainingen

Introductietrainingen Senioren 

2022-2023

Elke eerste dinsdag van de maand is er een introductietraining bij het heren- en damesteam van The Wasps. De trainers houden dan extra rekening met minder ervaren spelers, een ideaal instapmoment dus!  

Introductietrainingen senioren seizoen 2022-2023:

Dit zijn de voorlopige data. Meld je aan voor een introductietraining via info@wasps.nl en hoor gelijk of de training doorgaat op de aangegeven datum. 

September Open Trainingsmaand

Bij de Wasps is september een gratis OPEN TRAININGSMAAND. Voor iedereen die een keer de sport wil uitproberen; dames, heren en jeugd, iedereen is welkom. Aan jou de keus of je één, twee, vier keer of de hele maand mee wil doen, het is geheel vrijblijvend dus je mag zelf bepalen hoe vaak en wanneer je komt.

Wanneer kan ik komen?

Als senior (dames 16+/ heren 18+) ben je in deze maand op  dinsdag en vrijdag van harte welkom. Ben je jonger? Dan train je met leeftijdsgenoten op woensdag en vrijdag om te genieten van de mooiste sport ter wereld. Kijk voor je leeftijdsgroep  onder trainingstijden op onze website. Onze jeugd heeft diverse leeftijdsgroepen, er is dus zeker ook een plekje voor JOU! 

Wil je liever niet tackelen, voor 18+ is touch rugby of 55 + walking rugby misschien wel wat voor jou?! 

Heb ik ervaring nodig?

Nee, helemaal niet. Het enige wat je nodig hebt zijn een stevig shirt en broekje, schoenen met noppen (voetbal) en een bitje. Er zijn kleedkamers waar je kunt omkleden en douchen. Rugby is een sport voor iedereen of je nu klein, groot, langzaam, snel, 7 of 37 jaar bent. In rugby is voor iedereen een positie.

Voor een open- introductie- of proeftraining of andere vragen kun je een mailtje sturen naar jeugd@wasps.nl of voor de senioren, touch, walking  naar info@wasps.nl

Andere keer komen?

Is het geen september en wil je toch graag een keer proeftrainen? Dat kan altijd, je mag (gratis) 3 keer meetrainen om te kijken of rugby wat voor je is.